AIR-WOLF in Romania

Produsele AIR-WOLF satisfac necesitatile create de existenta unui spatiu public.

AIr-111x50Baile din spatiile publice trebuie echipate cu obiecte sanitare si accesorii de foarte buna calitate, din cauza expunerii la trafic intens si a probabilitatii mari de a fi expuse vandalismului.

De aceea, AIR-WOLF produce accesorii pentru spatiile publice cu trafic ridicat si rezistente la vandalism.

Produsele AIR-WOLF dedicate zonei lavoarului sunt : dispensere de prosoape de hartie, dispensere sapun lichid si dezinfectant.

Pentru zona WC, AIR-WOLF produce: dispensere hartie igienica, unitati perie WC, cosuri de deseuri, dispensere pungi igienice.

O sectiune importanta a accesoriilor pe care le oferim pentru spatii publice este reprezentate de uscatoare de maini AIR-WOLF . Magazinul de Sanitare este principalul importator AIR-WOLF pentru hypermarketurile Kaufland si Penny Market.

AIR-WOLF produce pentru spatii publice si statii de schimbat scutece, bare de sustinere pentru persoane cu dizabilitati, oglinzi incasabile din otel.

 

Contactati-ne pentru o oferta personalizata!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>